Frågor & Svar

Det beror på vilken storlek på båtplats som avses och hur tillgången ser ut just den avsedda säsongen.

De största båtarna som vi kan ta emot får inte överstiga 12 meters längd eller 3,6 m bredd. Djupet får inte vara över 1,7 m och vikten får ej överstiga 6 ton.

Aktuella avgifter hittar du här.

De första tre dygnen är avgiftsfria. Därefter tillkommer en avgift om 150 kr/dygn. Denna avgift fastställs på den ordinarie föreningsstämman. Läs mer om gästplatser här.

Vår mastkran är för tillfället ur drift då den har gått sönder. När den är i bruk är maxvikten 70 kg. Tyngre master än så hänvisar vi till annan hamn t ex Bullandö marina.

Koden till bommen får du av Hamnkapten eller båtplatsadministratör. Om du är medlem hittar du den på Mina sidor i BAS.

Vi har en begränsad yta i hamnen där vi ställer av båtarna vintertid. Kontakta hamnkapten eller gör en ansökan här.

Det går bra att låna roddbåten, men du behöver kontakta hamnkapten först. Kontaktinformation hittar du här.

Om en säljare av en fastighet i Älvsala Nya Tomtägareförening är medlem i båtklubben överförs det medlemskapet till den nye fastighetsägaren om denne så önskar. Den nya köparen måste dock göra ett aktivt val.

Om en tidigare fastighetsägare inte har varit medlem i klubben kan du genom en inträdesavgift bli medlem och därefter tilldelas en båtplats i mån av plats. Ditt båtplatsavtal blir då ett tillsvidareavtal. Denna inträdesavgift gäller endast de som är fastighetsägare i Älvsala Nya Tomtägareförening. Aktuella avgifter hittar du här.